Over Meshy

foto-meshy_aboutme-sectie

DE KAPSTER DIE BIJ U THUISKOMT

Met ruim 13 jaar ervaring als kapster en topstylist, beoefen ik mijn vak iedere dag opnieuw met plezier én heel veel passie.

Luisteren naar uw wensen is minimaal zo belangrijk als de behandeling die daarvoor nodig is.
Er moet een resultaat worden behaald waar u gelukkig van wordt en zelfs boven uw verwachting uitstijgt. Dat is tenslotte mijn doel.

Indien ik er van overtuigd ben dat uw wens niet de uitkomst zal hebben die u voor ogen heeft, zal ik u dit eerlijk vertellen.

Gevolgd met een passend advies, wordt de aanpak vastgesteld.

Mensen een zelfverzekerde glimlach op hun gezicht toveren is wat mij iedere dag motiveert om met veel plezier aan de slag te gaan.

Even bijknippen, opscheren, kleuren of een misschien een speciale gelegenheid? Metamorfose of bruidskapsel?
Het kan allemaal bij u thuis.

– Meshy

Melissa Bolkestein

WAT ANDERE KLANTEN ZEGGEN OVER MESHY

Ik ben heel erg blij met Melissa als thuiskapster. Ik word altijd goed en profesioneel geknipt voor een prima prijs. En dat allemaal lekker makkelijk bij mij thuis! Echt top!!

– Marian

Heel tevreden met Melissa als kapster. Ze luistert goed naar wat je wilt en doet niet zomaar wat, wat veel kappers wel doen.

– Rick

Since I met Melissa she became my only hairdresser. She always listens to what you want, and gives ideas if you don’t know yet what you would like to do. She is very careful with cutting, she will never cut too much 🙂 I have never been dissatisfied, if she is not sure about something she will never hide it from you.

– Smaragda

Melissa is een vrolijke en spontane meid ik ben blij dat ik haar als kapster heb ze probeert altijd tijd voor je te maken ja en het resultaat is gewoon TOP !!!!

– Mary

Ik ken Melissa via mijn dochters die bij elkaar op de kappersopleiding hebben gezeten. Leuke meid en heerlijk spontaan. Als klant ben ik superblij want had zwart haar en ze heeft mijn haren nu precies in de mooie kleur geverfd hoe ik het wil. We lachen wat af als ze mijn haar komt doen. Ik kan me geen betere kapster wensen dan Melissa….lieverd je komt niet meer van me af en ga zo door.

– Peetje

Ik was een keer niet helemaal tevreden omdat de kleur snel losliet!! Balen, maar Melissa had al netjes aangekaart dat dit kon gebeuren omdat ik van blond naar rood ging. Ik heb dit tegen haar gezegd en ze is de eerst volgende mogelijkheid langs gekomen om het op te lossen!!! En helemaal gratis!! Geweldige service echt top.

– Christina